top of page

TEČAJI​

Emmett za pse Slovenija organizira dve vrsti tečajev. EmmTECH za pse je delavnica z namenom predstavitve in preizkusa Emmett tehnike v praksi. Na enoletnem izobraževanju za Emmett terapevta za pse pa vam bomo predali znanje, s katerim boste lahko pomagali psom in ostalim živalskim vrstam izboljšati kvaliteto življenja.

Tečaji Emmett tehnike za pse so namenjeni veterinarjem, veterinarskim tehnikom, pasjim psihologom, trenerjem, inštruktorjem, pasjim frizerjem, oskrbnikom in vsem ljubiteljem živali, ki želijo dopolniti in razširiti svoje znanje z izjemno metodo lajšanja nelagodja in povrnitve obsega gibanja. Emmett tehnika se namreč lahko izvaja kot samostojna ali kot podporna terapija.

Naučili se boste prepoznati subtilne znake bolečine, ki jih včasih spregledajo tudi najbolj izkušeni skrbniki živali, in oceniti stanje psa z namenom ugotovitve vzroka omejitve gibanja. Predvsem pa boste pridobili znanje kako težave enostavno in hitro odpraviti.

Vsi tečaji Emmett tehnike so praktično zasnovani, zato so zraven vabljeni tudi psi. Vsako mišično korekcijo tako lahko takoj preizkusimo. Za boljše razumevanje  terapije se na vsakem srečanju naučimo tudi dveh korekcij za ljudi, s katerimi lahko pomagate sebi in svojim bližnjim.

Predhodno znanje ni potrebno, prijavijo se lahko vsi starejši od 14 let.

EMMTECH ZA PSE DELAVNICA

Na predstavitvenem tečaju se boste v šetih urah naučili prepoznati in odpraviti najpogostejše mišične omejitve vašega psa.

IZOBRAŽEVANJE EMMETT TEHNIKE ZA PSE

Sklop tečajev za pridobitev mednarodnega certifikata Emmett terapevt za pse.

TEČAJI: Classes
bottom of page